Toto je záložní verze starého webu Pedagogické fakulty JU (https://old.pf.jcu.cz), která již nebude dále aktualizována.
 
Od září 2022 funguje nový web fakulty na standardní adrese https://www.pf.jcu.cz.

Symbol PF Anotace diplomovch prac - 2003 - Katedra informatiky

Anotace diplomovch prac - 2003

Katedra informatiky

Petr Hronk

WWW prezentace obce Neveklov, MS FrontPage 2000

Prce je rozdlena do dvou st, teoretick a praktick. Clem praktick sti je vytvoit oficiln webovou prezentaci obce Neveklov a umstit ji na server. V teoretick sti se autor zabv popisem prosted programu FrontPage 2000, kter se pouv pro tvorbu www strnek. Jsou zde popsny jednotliv nabdky a nstroje tto aplikace.

Vedouc prce: PaedDr. Petr Pexa

Ondej Koka

Bezpen autentifikace na Internetu realizovan pomoc PHP

Npln bakalsk prce je popsn problematiky a vyuit protokol SSH, RAW a generovn certifikanch kl a jejich aplikace na internetu pomoc PHP. Soust tto prce jsou praktick ukzky.

Vedouc prce: Mgr. Milan Novk

Jakub pek

Specifikace JavaBeans

Clem prce bylo vytvoit tutorial, kter je primrn uren pro studenty oboru vpoetn technika Pedagogick fakulty jako podpora prezennho i kombinovanho studia. Obsah tutorialu je zamen na problematiku komponentovho programovn v jazyce Java.

Vedouc prce: RNDr. Jaroslav Icha

Pavel Tma

WWW prezentace obce Kestany a digitln fotografie

Prce je vytvoena v rmci spolenho projektu Ministerstva pro mstn rozvoj, Ministerstva vnitra a Svazu mst a obc oficiln internetovou strnku obce Kestany. Tato strnka bude umstna po uzaven smlouvy mezi obc a sprvcem (1. esk vydavatelsk pro internet) na serveru mesta.obce.cz i na jinm serveru pod domnou kestrany.cz. Na strnce bude podrobn zpracovna historie obce, pehled firem, slueb a emesel, turistickch zajmavost a uvedeny dal informace dle konkrtnch poteb obce (nap. mstn telefonn seznam). Ve bude doplnno fotografiemi i mapkami, jsou pouity i dynamick prvky, vytvoen jazyky DHTML i JavaScript.

Vedouc prce: PaedDr. Petr Pexa

Radek Me

Ovldn elektronickch systm s vyuitm MIDI protokolu

Clem tto prce je popsat st MIDI specifikace tkajc se ovldn pstroj pro muzikln, scnickou a svtelnou techniku. Dle oven teoretickho pedpokladu na relnch kontrolrech vyrobench renomovanmi firmami a sestrojen jednoduchho ovldacho MIDI modulu na zklad tchto poznatk.

Vedouc prce: Ing. Michal er

Jaroslav Grill

Photoshop 7.0

Clem diplomov prce je vytvoit v rmci spolenho projektu Ministerstva pro mstn rozvoj, Ministerstva vnitra a Svazu mst a obc oficiln internetovou strnku obce Lhenice a umstit j po uzaven smlouvy mezi obc a sprvcem (1. esk vydavatelsk pro internet) na serveru mesta.obce.cz., i na jinm serveru pod domnou lhenice.cz. Na strnce bude podrobn zpracovna historie obce, pehled firem, slueb a emesel, turistickch zajmavost a uvedeny dal informace dle konkrtnch poteb obce (nap. mstn telefonn seznam). Ve bude doplnno fotografiemi i mapkami, lze pout i dynamick prvky, vytvoen jazyky DHTML i JavaScript.

Vedouc prce: PaedDr. Petr Pexa

Pavel Wollner

Redakn systm

V prci je vytvoena aplikace v progr. jazyce C++, kter slou jako WYSIWYG nvrh dynamicky generovanch internetovch strnek, zaloench na bzi jednoduchho redaknho systmu vyvinutho v progr. jazyce PHP. Aplikace zahrnuje t nstroj pro sprvu databze redaknho systmu. program vetn nutnch knihoven je uloen na kompaktnm disku, kter je piloen k publikaci.

Vedouc prce: RNDr. Hana Havelkov

Pavel Kha

Macromedia Dreamweawer MX

Diplomant se ve sv prci zabv problematikou st Internet a jejm vyuitm jako informanho mdia msta obc. Zkladem prce je praktick st, oficiln WWW prezentace jihoesk obce Plan, jej grafick nvrh byl vzhledem k obsahu doprovodnho textu tvoen programem Dreamweaver.

V doprovodnm textu k diplomov prci je uniktn proveden popis nov verze MX programu Dreamweaver.

Vedouc prce: PaedDr. Petr Pexa